Versierde nagels 2022: Trends, ideeën en kleuren in de lift

Versierde nagels, zonder twijfel, maken deel uit van onze look. Elk jaar duiken er nieuwe nail art trends op en wij vrouwen willen altijd bijblijven. De versierde nagels 2022 worden steeds mooier en stijlvoller. Bekijk in dit artikel de top trends van Artinails & Beauty Tilburg en laat je inspireren om de trend te kiezen die het beste bij jou past!

1. Levendige en fluorescerende kleuren

Fluorescerende kleuren zoals roze, groen, oranje, paars en blauw zijn volgens nagel deskundigen de kleuren die in 2022 in de schoonheidssalons zullen opvallen! Ze zijn opvallend, kleurrijk en warm, alles wat je nodig hebt om op te vallen met elegantie en attitude.

2. Abstracte streken en geometrische vormen

Abstracte decoraties, met losse lijnen, geometrische vormen, intense kleuren en een idee van beweging geven zijn de trends van het moment! Deze ontwerpen stralen tegelijkertijd durf en delicatesse uit, afhankelijk van de keuze van de kleuren en formaten die de persoon kiest.

3. Verschillende kleuren op elke nagel

Het lakken van je nagels in verschillende kleuren is een grote trend geworden voor het jaar 2022. De tip is dus om te harmoniseren, d.w.z. complementaire kleuren uit de chromatische cirkel te gebruiken. Maar als je wilt durven, kun je ook contrast gebruiken. In die zin is het de moeite waard om je creativiteit te gebruiken, per slot van rekening kun je pasteltinten, effen nagels en zelfs versierde nagels combineren!

4. Transparante achtergrond

Een andere trend voor 2022 zijn de nagels met transparante achtergrond. Dit is omdat, deze nailart bestaat uit het verlaten van de achtergrond alleen met een basis, of een zeer duidelijke nagellak, en meer aandacht te geven aan het ontwerp boven.

Veel mensen houden van deze nieuwigheid, vooral degenen die gelnagels gebruiken, het is immers mogelijk om de groei van de nagels op een creatieve manier te verhullen. Bovendien spreekt deze trend ook diegenen aan die op zoek zijn naar een meer neutrale nagel en graag werken aan de decoratie.

5. 3D-effect

De nieuwe trend onder fashionista’s zijn 3D nagels. Gebruikt door beroemdheden als Kylie Jenner, lijkt deze nieuwe abstracte trend rechtstreeks uit de modeshows te komen. Het gebeurt immers niet elke dag dat we gelatineachtige, gekleurde of transparante nagellakken zien, die de nagel verlichting geven.

Daarom kan deze nagelstijl moeilijk thuis te reproduceren zijn, het vereist immers een gespecialiseerde techniek, dus het is de moeite waard om naar een manicure specialist te gaan, als je de trend van de fashionista’s wilt volgen!