Ga uitgebreid uit eten in Waalwijk na een avontuurlijke dag in de Efteling

In de vakantieperiode zijn er talloze activiteiten die je kan gaan ondernemen met jouw kinderen. Bezoek bijvoorbeeld een dierentuin, ga heerlijk ontspannen in een zwemparadijs of ga een dagje naar de Efteling in Kaatsheuvel. Een bezoek aan het attractiepark staat garant voor een wonderlijk avontuur. En heb je na zo’n avontuurlijke dag zin in een heerlijke, ontspannen maaltijd? In het naastgelegen Waalwijk kan je uitgebreid dineren bij een Japans all-you-can-eat-restaurant; het is de perfecte afsluiting van een prachtige dag in Brabant.

Laat je onderdompelen in de wondere wereld van de Efteling

In de Efteling kan je met het hele gezin een hele dag eindeloos rondstruinen. Als je een dagje naar de Efteling gaat, belooft dit een dag vol eindeloos entertainment en wonderlijke magie te worden. In het Brabantse attractiepark vind je talloze spannende attracties voor het hele gezin; ga op avontuur tijdens een bloedstollend ritje in één van de achtbanen of laat je onderdompelen in een spetterende wildwaterbaan. Daarnaast kan je in het Sprookjesbos van de Efteling genieten van verschillende betoverende sprookjes. De wandeling door de sprookjesboeken van de gebroeders Grimm is een magische beleving voor jong en oud.

Trakteer het hele gezin op een heerlijke maaltijd in Waalwijk

Na een heerlijke dag in het grootste attractiepark van Nederland, heb je ongetwijfeld zin in een heerlijke maaltijd. In de omgeving van het attractiepark zijn er verschillende mogelijkheden om deze mooie dag helemaal compleet te maken. In Waalwijk vind je bijvoorbeeld Grill restaurant Yutakana. Je kan er genieten van heerlijke Japanse vleesgerechten van de grill. Ook liefhebbers van sushi kunnen hier terecht voor een uitgebreid verfijnd sushi-arrangement met vlees, vis of vegetarische ingrediënten. In het Waalwijkse restaurant kan je tweeënhalf uur onbeperkt genieten van talloze traditionele gerechten uit de Oosterse keuken.